Dalens Produkters Gæstebog

Spørgsmål i gæstebogen besvares ikke. Skriv i stedet til kontakt@dalens.dk

Side: [1] [2] [3] [4] [5]

1 - Den 03. Aug. 2019 - 13:13:56 skrev Kim Jensen
Dalens olie
Jeg har gået nogle dage i sommers med noget eksem lignende under mine arme også fik jeg noget af dalen olie med hjem fra min datter af. Og tre dage efter var det gået i sig selv efter jeg havde brugt dalens olie.
2 - Den 21. May. 2019 - 01:05:22 skrev Kristina
Olie til hår, rosmarinolie og manuka honning
Jeg har haft stor glæde af Dalens olie. Har brugt det som olie til håret og olie til huden sammen med rosmarinolie og manuka honning. Honningen bruger jeg som en ansigtsmaske og Dalens bruger jeg efterfølgende. Meget effektiv mod akne og bumser. Min veninde har hudlidelsen psoriasis og den har hjulpet hende. Manuka honning læste jeg anmeldelse af på https://castorolie.dk og købte en MGO 400+. Har fundet ud af at kombinationen af disse produkter er fantastisk, selv mod hårtab og sårheling - ikke selv prøvet. Kan klart varmt anbefale dalens naturlige olier, der dufter dejlig, er en god hårolie og hudolie. Tak til jer :D
3 - Den 05. Nov. 2018 - 20:42:59 skrev Anne
God til meget forskelligt!!
Jeg har brugt Dalens olie i ca 1 måned nu. Det fantastisk og har afløst både dag og nat creme og body lotion. I klinikken anvender jeg det ved ansigtsmassage hvor mine kunder nyder den milde duft. Desuden måtte jeg af med en lille flaske til min nevø da han skulle pleje sin nye tatovering:)
Det får mine varmeste anbefalinger!
4 - Den 28. Feb. 2018 - 10:27:05 skrev Joan Staun
god effekt i solen
jeg har været i Thailand i 14 med familien. vi havde stort og godt udbytte af olien både før og efter sol og badning.
den er virkelig effektiv.
5 - Den 09. Apr. 2017 - 15:25:06 skrev Flemming
Grovers hudsygdom
Hejsa hyggeligt møde jer og få en god snak på helsemessen i Odense 2017. Er meget glad for olien, den holder kløen og røde prikker nede, virker beroligende, på min sjældne hudsygdom, som kan vare i tre år til hele livet. Købte et par ekstra flasker på messen og fik et par ekstra prøve flasker med, vil helt klart anbefale den til andre, der har hudproblemer, siges hver tredje får hudproblemer på et eller andet tidspunkt. Sjovt de også bruger olien på olieplatforme😄 Ha en dejlig dag, Tak for venligheden, den gode service,Vh Flemming
6 - Den 04. Jul. 2016 - 17:15:43 skrev Michael Staunstrup
Dalens olier virker fantastisk mod urenheder i ansigter
Efter ca. 30 dages brug af Dalens olie i ansigt og på hals har jeg markant mindre urenheder i ansigtet, bumser og rødme. Jeg har tidligere været på en stærk pillekur mod akne, og hudlægen fortalte mig dengang for 10 år siden, at det muligvis kunne vende tilbage. Efter at have døjet med urenheder i den seneste periode prøvede jeg Dalens olie dagligt i nogle uger, og efterfølgende har jeg ikke haft noget nævneværdigt. Kan klart anbefales.
7 - Den 25. Jun. 2015 - 21:13:21 skrev Kate Turch
Ros - fantastisk produkt
Jeg har anvendt Dalens Olie i snart 5 år. Jeg er så glad for dette produkt, at jeg deler ud til familie og mine medarbejdere får til deres fødselsdag en fl. Dalens Olie. Alle roser den:-)! Mange hilsner Kate
8 - Den 15. Jun. 2015 - 16:04:17 skrev Pia Susanne Thomsen
rettelse til indlæg fra Pia Susanne
der skulle stå ansigt hud og ikke udtryk. Smil
9 - Den 15. Jun. 2015 - 16:00:46 skrev Pia Susanne Thomsen
dalens olie
I efteråret 2015 fik jeg brystkræft. Da kroppen de kommende 8 mdr var under stort pres af kemo , stråler , medicin og træthed kunne man forestille sig at min hud ville tage skade og efterlade en grå og trist overflade.
Jeg har fra begyndelsen anvendt dalens olie overalt på min krop. Olien er brugt under Bodylotion samt daglig brug under min dag og natcreme. Ligeledes har jeg brugt olien på min hovedebund , da jeg mistede mit hår var huden særlig sart.
Mine negle har også fået en ordentlig omgang med denne plejende olie, da neglene ofte tager skader af især kemo behandlingerne.
Idag otte mdr senere har fin ansigtsudtryk aldrig set bedre ud, dette er ganske tydeligt og flere har påpejet denne forandring. Mit hår er begyndt at gro igen, og har tydeligvis godt af olieplejen, jeg er sluppet for eksem , tør hud og mishandlede negle.
Jeg tilskriver absolut olien som en del af mit nuværende udseende som er i top .
Vil gerne dele dette med andre i evt samme situation.
Venlig hilsen
Pia Susanne .
61334108
10 - Den 12. Feb. 2015 - 15:21:53 skrev jannie kroyer
olie
Hej jeg er en ung pige på 51 har fået en sygdom som hedder lichten psyurisus , som er meget tørre slim hinder i skeden udvendigt ,,, hvilket med føre kløe , svampe ligne symtomer , smerte , rødme , huller , rifter , og efter at have brugt homonpiller og crem i lang tid ,,, fik jeg anbefalet og prøve DALENS OLIE hvilket har gjort min hverdag meget bedre og at der næsten ikke er mere sygdom tilbage ...............
11 - Den 17. Oct. 2014 - 14:47:13 skrev Vibeke Sandfeld
Dofk
Sidder med fagbladet dofk og ser reklamen for Dalens Olie. Jeg sælger olien i min salon. Mine kunder og jeg selv er meget glad for produktet og jeg nyder at den ofte sælger sig selv, da der er mange der kender den i forvejen.. Kan kun gi Dalens olie de bedste anbefalinger..
Mvh frisør Vibeke Sandfeld...
12 - Den 22. Jul. 2014 - 15:04:36 skrev Marie Dahl
Alt i én
Jeg fandt Dalen's Olie ved et tilfælde under et feriebesøg hos min mor. I første omgang brugte jeg den på mine meget tørre ben. Efter få dages brug af olien var de som forvandlede - bløde og fine. Olien blev derefter opgraderet til hele kroppen, som også nød godt af alt den gode næring. For nogle dage siden begyndte jeg også at bruge olien i ansigtet med et helt fantastisk resultat - barneblød og funklende hud. Jeg har smidt ALLE andre hudprodukter UD - kun Dalen's Olie fra nu af!
TAK for et skønt produkt!
Mvh Marie