Dalens Produkters Gæstebog

Spørgsmål i gæstebogen besvares ikke. Skriv i stedet til kontakt@dalens.dk

1 - Den 25. Sep. 2020 - 11:03:38 skrev Annelise Wiinholt
Fantastisk olie.
Jeg har haft brystcancer og fået ødelagt min hud af kemo og stråler. Jeg har brugt så mange cremer(havde eksem på mine ben efter kemo) som ikke hjalp. En dag læste jeg om olien, og den er bare fantastisk, min hud har fået det meget bedre. Jeg anbefaler den til alle❤️
2 - Den 17. Sep. 2020 - 08:53:28 skrev Bartosz
Interaktivt agentur
Professionelle SEO-tjenester, tjek det ud! http://www.softnetium.pl
3 - Den 30. Jul. 2020 - 11:30:56 skrev Anna
registrering
Din hjemmeside er meget cool og interessant, jeg hilser hjerteligt.
http://www.maszynycukiernicze.pl/produkty.html?page=3

4 - Den 03. Mar. 2020 - 17:34:46 skrev Kirsten kjærsgård
Svamp tørre øregange
Jeg har døjet med svamp i hudfolderne på kroppen efter bad og under brysterne
Efter et par dage forsvandt genen

Yderligere er den god på vatpind i øregangene og mod rød næse bruger den meget
5 - Den 03. Aug. 2019 - 13:13:56 skrev Kim Jensen
Dalens olie
Jeg har gået nogle dage i sommers med noget eksem lignende under mine arme også fik jeg noget af dalen olie med hjem fra min datter af. Og tre dage efter var det gået i sig selv efter jeg havde brugt dalens olie.
6 - Den 21. May. 2019 - 01:05:22 skrev Kristina
Olie til hår, rosmarinolie og manuka honning
Jeg har haft stor glæde af Dalens olie. Har brugt det som olie til håret og olie til huden sammen med rosmarinolie og manuka honning. Honningen bruger jeg som en ansigtsmaske og Dalens bruger jeg efterfølgende. Meget effektiv mod akne og bumser. Min veninde har hudlidelsen psoriasis og den har hjulpet hende. Manuka honning læste jeg anmeldelse af på https://castorolie.dk og købte en MGO 400+. Har fundet ud af at kombinationen af disse produkter er fantastisk, selv mod hårtab og sårheling - ikke selv prøvet. Kan klart varmt anbefale dalens naturlige olier, der dufter dejlig, er en god hårolie og hudolie. Tak til jer :D
7 - Den 05. Nov. 2018 - 20:42:59 skrev Anne
God til meget forskelligt!!
Jeg har brugt Dalens olie i ca 1 måned nu. Det fantastisk og har afløst både dag og nat creme og body lotion. I klinikken anvender jeg det ved ansigtsmassage hvor mine kunder nyder den milde duft. Desuden måtte jeg af med en lille flaske til min nevø da han skulle pleje sin nye tatovering:)
Det får mine varmeste anbefalinger!
8 - Den 28. Feb. 2018 - 10:27:05 skrev Joan Staun
god effekt i solen
jeg har været i Thailand i 14 med familien. vi havde stort og godt udbytte af olien både før og efter sol og badning.
den er virkelig effektiv.
9 - Den 09. Apr. 2017 - 15:25:06 skrev Flemming
Grovers hudsygdom
Hejsa hyggeligt møde jer og få en god snak på helsemessen i Odense 2017. Er meget glad for olien, den holder kløen og røde prikker nede, virker beroligende, på min sjældne hudsygdom, som kan vare i tre år til hele livet. Købte et par ekstra flasker på messen og fik et par ekstra prøve flasker med, vil helt klart anbefale den til andre, der har hudproblemer, siges hver tredje får hudproblemer på et eller andet tidspunkt. Sjovt de også bruger olien på olieplatforme😄 Ha en dejlig dag, Tak for venligheden, den gode service,Vh Flemming
10 - Den 04. Jul. 2016 - 17:15:43 skrev Michael Staunstrup
Dalens olier virker fantastisk mod urenheder i ansigter
Efter ca. 30 dages brug af Dalens olie i ansigt og på hals har jeg markant mindre urenheder i ansigtet, bumser og rødme. Jeg har tidligere været på en stærk pillekur mod akne, og hudlægen fortalte mig dengang for 10 år siden, at det muligvis kunne vende tilbage. Efter at have døjet med urenheder i den seneste periode prøvede jeg Dalens olie dagligt i nogle uger, og efterfølgende har jeg ikke haft noget nævneværdigt. Kan klart anbefales.
11 - Den 25. Jun. 2015 - 21:13:21 skrev Kate Turch
Ros - fantastisk produkt
Jeg har anvendt Dalens Olie i snart 5 år. Jeg er så glad for dette produkt, at jeg deler ud til familie og mine medarbejdere får til deres fødselsdag en fl. Dalens Olie. Alle roser den:-)! Mange hilsner Kate
12 - Den 15. Jun. 2015 - 16:04:17 skrev Pia Susanne Thomsen
rettelse til indlæg fra Pia Susanne
der skulle stå ansigt hud og ikke udtryk. Smil
13 - Den 15. Jun. 2015 - 16:00:46 skrev Pia Susanne Thomsen
dalens olie
I efteråret 2015 fik jeg brystkræft. Da kroppen de kommende 8 mdr var under stort pres af kemo , stråler , medicin og træthed kunne man forestille sig at min hud ville tage skade og efterlade en grå og trist overflade.
Jeg har fra begyndelsen anvendt dalens olie overalt på min krop. Olien er brugt under Bodylotion samt daglig brug under min dag og natcreme. Ligeledes har jeg brugt olien på min hovedebund , da jeg mistede mit hår var huden særlig sart.
Mine negle har også fået en ordentlig omgang med denne plejende olie, da neglene ofte tager skader af især kemo behandlingerne.
Idag otte mdr senere har fin ansigtsudtryk aldrig set bedre ud, dette er ganske tydeligt og flere har påpejet denne forandring. Mit hår er begyndt at gro igen, og har tydeligvis godt af olieplejen, jeg er sluppet for eksem , tør hud og mishandlede negle.
Jeg tilskriver absolut olien som en del af mit nuværende udseende som er i top .
Vil gerne dele dette med andre i evt samme situation.
Venlig hilsen
Pia Susanne .
61334108
14 - Den 12. Feb. 2015 - 15:21:53 skrev jannie kroyer
olie
Hej jeg er en ung pige på 51 har fået en sygdom som hedder lichten psyurisus , som er meget tørre slim hinder i skeden udvendigt ,,, hvilket med føre kløe , svampe ligne symtomer , smerte , rødme , huller , rifter , og efter at have brugt homonpiller og crem i lang tid ,,, fik jeg anbefalet og prøve DALENS OLIE hvilket har gjort min hverdag meget bedre og at der næsten ikke er mere sygdom tilbage ...............
15 - Den 17. Oct. 2014 - 14:47:13 skrev Vibeke Sandfeld
Dofk
Sidder med fagbladet dofk og ser reklamen for Dalens Olie. Jeg sælger olien i min salon. Mine kunder og jeg selv er meget glad for produktet og jeg nyder at den ofte sælger sig selv, da der er mange der kender den i forvejen.. Kan kun gi Dalens olie de bedste anbefalinger..
Mvh frisør Vibeke Sandfeld...
16 - Den 22. Jul. 2014 - 15:04:36 skrev Marie Dahl
Alt i én
Jeg fandt Dalen's Olie ved et tilfælde under et feriebesøg hos min mor. I første omgang brugte jeg den på mine meget tørre ben. Efter få dages brug af olien var de som forvandlede - bløde og fine. Olien blev derefter opgraderet til hele kroppen, som også nød godt af alt den gode næring. For nogle dage siden begyndte jeg også at bruge olien i ansigtet med et helt fantastisk resultat - barneblød og funklende hud. Jeg har smidt ALLE andre hudprodukter UD - kun Dalen's Olie fra nu af!
TAK for et skønt produkt!
Mvh Marie
17 - Den 18. Jun. 2014 - 10:37:08 skrev Chanett Lyholm
Olie på gravid mave
Jeg vil dele min erfaring med dalens olie og en hastigt voksende gravid mave. Jeg har under største dele af min graviditet anvendt olien på hele kroppen efter bad og været ekstra grundig med at smøre maven. Jeg har den blødeste hud der aldrig klør og ikke skyggen af et strækmærke. Jeg har termin om tre dage!
Anbefaler alle gravide at købe et godt lager af dalens olie!!
Med vänlig hälsning, Chanett
18 - Den 07. Apr. 2014 - 08:29:15 skrev Linda Borch
Bliver yngre dag for dag
Jeg oplever efter at have brugt Dalens Olie hver dag på hele kroppen, som "natcreme"i ansigtet, at min hud er silkeblød og jeg tror også at mit ansigt er mindre rynket, er 57 og bliver ofte skudt til at være 10 år yngre.
Det bedste ved Dalens Olie er at jeg kan bruge den med god samvittighed uden at belaste miljøet
19 - Den 25. Jan. 2013 - 23:50:46 skrev Annette
ØV!
Jeg har ledt efter en rigtig god olie til min datter, som har svær eksem i ansigtet, på halsen, arme og hænder. Så var det jeg kom i tanke om Dalens Olie, og straks blev alting bare så nemt......troede jeg! Min datter kan blandt mange andre ting ikke tåle lanolin, så ak,ak, nu må jeg ud og lede videre :-(
20 - Den 04. Jan. 2013 - 16:01:03 skrev Pia Justesen
skæleksem
Jeg har i et par år haft skæleksem i min hovedbund med tykke klistere skæl og prøvet alverdens ting fra hudlægen incl stråler. Læste ved et tilfælde om dalens olie.
Nu bruger jeg denne to gange i ugen på den måde at jeg massere den ind i min hovedbund og hår ingen sengetide og vasker det så ud næste morgen.
Dette har bevirket at jeg ikke har klisterede skæl mere men kun ganske lidt tørt skæl og min kløe er blevet mindsket væsentligt og håret gror normalt igen.
Dette er ikke mindre en fantastisk for mig
så kan varmt anbefale dette produkt. Bruger altid shampooen head and shoulders sammen med .

Hilsen Pia
21 - Den 05. Jun. 2012 - 13:35:04 skrev Hanne Boye Statsaut. Fodterapeut
Roser
Kære Dalens.

I skal have så mange tak for jeres fantastiske produktion af Naturens egne produkter, som er blevet til ikke mindre end en ubeskrivelig dejlig olie - Den er GO´og bør opleves. Mit ansigt er blødt nu og rynkerne er reduceret, så lidt mere ungdommelig ser jeg ud..blink... Sminke fjerne som en leg. Det passer at den modvirker kløe og hud irritationer - har afprøvet den på sol eksem i pinsen, virker meget hurtigt. Bruger olien på hele kroppen fra top-tå, især fordi den virker og fedter ikke. Kan varmt anbefale denne olie - så behøver der ikke stå andet på hylden til hele familien.
Bedste hilsner Hanne Boye www.by-boye.com
22 - Den 11. May. 2012 - 09:11:37 skrev Ditte
YES! ingen bumser
Jeg er nu 16 år, og har siden 13 års alderen kæmpede meget med bumser. Har prøvet nogle forskellige ting bla. en masse cremer fra apoteket men intet har hjulpet. Jeg har også altid haft ufatteligt tør hud i ansigtet, og har heller ikke kunnet finde noget der har haft vedvarende effekt mod dette uden at give mig yderligere bumser.
Jeg faldt tilfældigvis over dalen olie som stod i min mors skab og spurgte om jeg måtte prøve den. Dagen efter var min hud allerede væsentligt blødere og jeg kunne mærke at nogle af mine bumser var mindre ømme og mindre røde. Nu har jeg brugt olien i en måneds tid. Alle mine bumser er væk, jeg mener ALLE! Jeg får en sjælden gang en enkelt og der påfører jeg bare et lidt tykkere lag af olien og så er den væk dagen efter!
Jeg anbefaler den hele tiden til alle mine veninder, som klager over tør eller bumseramt hud. Mon ikke de også snart køber en flaske. Jeg har i hvert fald intet andet end ros!
VH
23 - Den 08. Feb. 2012 - 18:15:22 skrev Karen Aggerholm
ros
Hører også til dem, der ikke kan undvære Dalens olie. Er utrolig god til meget tør hud, især efter meget sol. Ben der ser ud som de er dækket af tør skel (døde hudceller) bliver fine og glatte og den brune hud, ser mere lækker ud. Synes bare ikke den er så nem at få fat på. Var det ikke en ide, om Matas fik den i handelen. Hilsen Karen
24 - Den 31. Jul. 2011 - 10:15:54 skrev Felicia Petersen
Helt fantastisk.
Hejsa. Jeg fik en vareprøve på Falconercentret for et stykke tid siden. Jeg har så taget hul på den og den har en virkelig god virkning på soleksem. det fjerner det ikke, men gør det mindre fremtrædende. Der ud over fik jeg for nylig trådt på en frisk brændenælde ( en af de små. de brænder mest, da giftstofferne er helt friske)... Nå men jeg besluttede mig for at eksperimentere med olien og duppede det på foden. Det fjernede rent faktisk stort set hele den væmmelige stikken. jeg kunne næsten ikke mærke noget. Nu sammenligner jeg priser på nettet for at finde den billigste 250 ml flaske. Knus Felicia.
25 - Den 10. Jun. 2011 - 09:40:16 skrev Berit Rafn
Olie
Glemte helt at skrive, at min datter bruger den til sin hest som af og til får eksem, også dette hjælper når hun bruger Dalens olie ;-)))
26 - Den 10. Jun. 2011 - 09:36:41 skrev Berit Rafn
FANTASTISK OLIE
Jeg har prøvet alverdens olie og for et halvt år siden fandt jeg Dalens olie;-) Den er helt fantastisk!!!! Bruger den til ansigt,krop,fødder og til massage! Om vinteren når der er sne bliver hundens poter smurt ind, beskytter godt mod saltet på vejene....... Anbefaler den til alle! Så tak for den......
Berit
27 - Den 28. Nov. 2010 - 18:34:05 skrev Jane Sinding
hvor kan man købe??
Har brugt dalens olie i nogel dage hos en patient, og er blevet meget interesseret i selv at få den.Kan man købe den i Esbjerg, nogle steder??
28 - Den 13. Nov. 2010 - 12:59:03 skrev Kirsten
....
Hejsa

Jeg var ellers så glad da jeg fik dalens olie i gave ,men men nu har jeg fået udslet i hele ansigtet og muligheden for at det desværre er olien er der.Vil høre om andre har oplevet det samme...

Hilsen Kirsten
29 - Den 23. Oct. 2010 - 13:35:28 skrev kirsten larsen
en lille hilsen
Hej Jette, jeg vil bare sige at jeg er super glad for at bruge olien, både på mig selv, men også på mine klienter, den er fantanstisk at masserer med, ikke for fedtet, men super at arbejde med. De varmeste hilsner.Kirsten Karise
30 - Den 12. Aug. 2010 - 16:18:03 skrev Cathrin
Olie
Hvad med at afprøve Olien på eksem-hest! Jeg stiller gerne min til rådighed.
31 - Den 08. Jun. 2010 - 16:22:21 skrev Marie
Meget tilfreds!
Tusind tak for dette herlige produkt!
Jeg har længe haft uren hud i ansigtet så min mor, som forhandler Dalens Olie i sin butik, anbefalede den til mig. Allerede efter en uge var min hud meget mere ren end før. Mange tak!
32 - Den 06. Mar. 2010 - 18:46:14 skrev Maria Bisgaard
Fantastisk olie
Jeg har alid haft tør hud, men nu jeg er gravid og det er vinter så er det halt galt. Min massør fortalte om denne olie hun forhandler og jeg valgte at købe en flaske. Og nu er jeg afhængig!
Jeg bruger den til hele kroppen og ansigtet, samt i badevandet hos min datter - og den er bare skøn. Synes det har været svært at finde et godt produkt som man kan bruge med god samvittighed, da alt efterhånden er fyldt med parfume og tilsætningsstoffer - men denne olie, den opfylder mine krav! TAK.
33 - Den 15. Feb. 2010 - 23:06:13 skrev arnajaraq høegh
produkt
Hej, jeg bruger Jeres produkt og er vældig glad for det.
34 - Den 14. Dec. 2009 - 12:54:27 skrev Anonym
pris
Hejsa (:
jeg vil gerne vide hvad dette produkt koster, da jeg finder interresse i at prøve det.
35 - Den 03. Aug. 2009 - 11:49:11 skrev jette
vidundermiddel
jeg har haft problemer med bumser og grim hud på brystet og i ansigtet, efter en uges brug af dalens er det væk.
36 - Den 08. May. 2009 - 12:22:31 skrev Vibeke Heding
Helvedsild
Dalens olie. Jeg har fået helveds ild og det er ikke rart så jeg fik nogle stærke piller af lægen, men jeg havde fået en flaske dalens olie af en veninde og tænkte det prøver jeg først, som sagt som gjordt efter 3 dage var min helveds ild forsvundet HURRA
Vibeke
37 - Den 28. Mar. 2009 - 19:57:41 skrev ulla kvolsgaard
dalens olie
En lækker olie. HUden bliver silkeblød uden at fedte.
Bruger den til en universal creme, og hvilken effekt.
Den er kommet i huset for at blive.
38 - Den 12. Mar. 2009 - 16:32:18 skrev Nanny Eyber
Skønt med Dalens olie uden tilsætningsstoffer!
Ja det er en skøn Olie jeg læste om den i 70 erne den har så mange posektive egenskaber,- suger hurtigt ind i huden - ingen parafume og tilsætningsstoffer -
Jeg tænkte på om i har overvejet en flaske med tryk pumpe der kan drejes og lukkes i tilfælde af transport?
K.H. Nanny
39 - Den 10. Jan. 2009 - 12:41:14 skrev helle borg
prop på dalens olie
Jeg er ivrig bruger af dalens olie og meget begejstret for den. Jeg har dog imidleritd oplevet at den nye lukning(den klare) ikke er tæt. En stor del af den dejlige olie lå derfor i min toilettaske. ÆV.
40 - Den 09. Oct. 2008 - 09:46:40 skrev Joan Hove Sørensen
Lækker lækker
Jeg har været sejler siden jeg var ganske ung.Den gang kendte man ikke til solcreme med faktor o.s.v.
Det betød for mig,at min hud var extrem tør og ødelagt som 40 årig.Jeg har brugt formuer på ansigtscremer,uden held.
Nu har jeg brugt Dalens olie i en måned,og der er synlig forskel.Min hud er blød og langt mere smidig.
Jeg bruger det på hele kroppen efter bad,det er super lækkert.
Jeg kunne ikke drømme om at forlade huset,uden lige at smøre mig i ansigtet.
Til natten får den lige en extra gang.
Mange hilsner
Joan, Butik Thulani.
41 - Den 08. Oct. 2008 - 12:34:07 skrev kathrine
dalens olie
jeg har nu brugt dalens olie i en lille uges tid, jeg havde får meget tørt hud på i baåde ansigtet og på kroppen, men after at have brugt dalens olie, morgen og aften, kan jeg mærke hvordan min hud er begynd at være dejlig blød igen, den er specielt god at bruge her ved vinter tid. jeg vil ihvert fald, kun bruge den frem over. da den hjælper meget bedre end alle de dyrer creme man kan købe
42 - Den 22. Sep. 2008 - 16:31:22 skrev Trine
Astma eksem
Jeg har i hele mit 47 årige liv lidt af tør hud og astma eksem.

Hos en fodterapeut blev jeg anbefalet olien til min tørre hud på fødderne -og den hjalp!

Hver gang jeg har været i bad, skyller jeg kroppen i køligt vand (så trænger olien bedre ind), og smører derefter olien på kroppen. Aldrig har jeg haft så dejlig blød en hud og min eksem er helt væk.

Olien bruger jeg også til at fjerne make up.

Super produkt, som jeg iøvrigt også har brugt som aftersun lotion på en nylig solferie.

Kunne ønske mig at olien også kunne købes i 500 ml flasker.


43 - Den 13. Aug. 2008 - 20:18:07 skrev Akupunktur - Klinikken, Maria Kruuse, Odense SØ
De nye hætter på flaskerne...
Hej Jette!

Det glæder mig at se, at der er kommet nye og bedre hætter på flaskerne. De er en succes i forhold til de gamle hætter, smil, smil...

Mange hilsner fra Maria Kruuse, Akunktur - Klinikken i Odense SØ.
44 - Den 01. Aug. 2008 - 10:15:14 skrev Karin
allergi
efter en mislykket skønhedkur, hævede jeg omkring øjnene, så jeg lignede en frø. Siden har jeg ikke kunnet bruge øjenmakeup og skulle passe ikke at få creme tæt ved øjnene for ikke at hæve op.
Jeg blev anbefalet Dalens olie. Nu bruger jeg kun denne olie til hele ansigtet med det resultat, at jeg nu kan anvende og fjerne makeup omkring øjnene .
Jeg håber, at mange får glæde af oliens positive "bivirkninger"
Karin, Stevns
45 - Den 15. Jul. 2008 - 11:34:51 skrev Unavngivet
Virker efter en uge.
for en uge siden kom min mor med olien til mig.
jeg troede lidt på det virkede, så hver aften og morgen smute jeg den i hoved, og hvad er der sket?
jeg har næsten ingen bumser tilbage, og min hud er ikke så sart over for noget mere.
efter jeg havede baberet ben smurte jeg den på benene og huden blev ikk tør efter nogle timer lige som med andre cremer! Mine ben er blevet helt silkebløde, og hårene vokser heller ikke så hurtigt ud? efter at bruge det i en uge, har jeg silke hud på benene og i ansigtet er der ikke mange bumser tilbage. det må siges at det her virker!
prøv det!

Hilsen
Unavngivet!
46 - Den 09. Apr. 2008 - 20:04:39 skrev Anonym
Fantastisk olie...
Da min mor kom med en prøve på Dalens olie, tænkte jeg helt ærligt, hvad skal det nu nytte... Jeg har efterhånden prøvet ALT for at få bugt med min acne, som jeg er meget plaget af fysisk og psykisk, eller jeg skulle måske sige VAR plaget af. Jeg har nu brugt Dalens olie i 1 uge, 2 gange om dagen, og indtil videre er resultatet helt fantastisk, jeg oplever mindre rødme, ingen fedtet hud og ikke en eneste ny bums :)
Tusind tak for et supergodt produkt, hvor jeg jo også må rose prisen, det er jo ikke ligefrem billigt, at købe sig igennem produkter, som man hver gang håber vil gøre forskellen. Nu er det heldigvis ovre, og jeg anbefaler olien til alle jeg kender, sådan et fund skal man ikke holde for sig selv :)

47 - Den 03. Mar. 2008 - 22:22:49 skrev jeanett
dalens olie
jeg kan kun give jer ret i som har skrevet i gæstebogen...den olie er bare god...jeg har prøvet alt hvad der findes af creme,(næsten alt)dyre natcreme,dagcreme bodylotion...og håndcrem..i den her olie er der alt hvad man behøver..slut med de dyre creme...jeg vil altid blive ved med at bruge dalens olie...kan varmt anbefale den til alle...og gør det også til mine veninder og andre bekendte..kort sagt et vidunder produkt..
48 - Den 28. Feb. 2008 - 11:36:50 skrev lene grindsted
ny bruger af produktet
dalens olie forventer jeg mig meget af da jeg er blevet anbefalet den af en som jeg også lider af psoriasis men men emblagen tror jeg kan få mig til at vælge det fra olien samler sig omkring dutten? og første gang man bruger olien er flasken fuldstændig smurt ind i indholdet ærgeligt venligst lene grindsted
49 - Den 01. Oct. 2007 - 09:15:38 skrev Pia Strandgaard
Glæder mig til at forhandle din skønne olie
Hej Jette
En kunde kom ind i Paradiset, vores butik, hun udbrød, da hun så Dalens Olie på disken,: Den er bare god, jeg tabte mit hår pga. eksem lignende skæl, jeg blev anbefalet at bruge Dalens Olie, og se nu er mit hår bare så flot. Ja Jette det var lige en solskins historie ikke?
Kh. fra Pia www.paradiset-gb.dk
50 - Den 30. Sep. 2007 - 17:05:17 skrev Lene Peugeot
Super tilfreds
Har fornyligt statet mit eget firma LenesTerapi og bruger kun jeres olie som både jeg og mine klienter er super vilde med.
Jeg bruger det også som afsmigning og ansigts creme. Tusinde tak for det gode produkt.

Venlig hilsen Lene Peugeot
51 - Den 01. Jun. 2007 - 16:49:42 skrev Ingrid Larsen
Dalens Olie
Jeg var på apoteket for at spørge efter jordnødeolie, men blev nærmest latterlig gjort, for det var noget man brugte da mine børn var små og nu var man blevet klogere. Mine børn blev smurt ind i creme blandet med lidt olie og de havde bare den lækreste hud. Jeg havde lyst til at fare ind på apoteket med et triuferende råb da jeg havde prøvet Dalens olie, der er også jordnødeolie i , så jeg var alligevel ikke skør. Jeg kan ikke undvære olien, bruger den både til mig selv og mine børnebørn. Håber aldrig den udgår.
52 - Den 23. Apr. 2007 - 19:58:22 skrev Berit Juul
Tilfredse kunder
Jeg er muskelterapeut og giver massage med Dalens Olie, alle mine kunder er meget tilfredse, da olien trækker ind i huden og ikke i deres tøj. Jeg har flere kunder der er blevet brugere af olien, efter at have fået massage med den. Og det bedste er, at næsten alle kan tåle Dalens Olie.
Venlig hilsen
Berit Juul

53 - Den 12. Mar. 2007 - 00:20:19 skrev Webmaster
Ny gæstebog
Kære læser af gæstebogen. Grundet overflytning til ny gæstebog er datoen på alle indlæg i gæstebogen næsten den samme selvom de er skrevet over en længere periode.
Fortsat god fornøjelse.
54 - Den 12. Mar. 2007 - 00:18:55 skrev anonym
Positiv
Jeg vil meget gerne skrive en positiv anmeldelse om Dalens olie, som jeg første gang fik kendskab til for måske syv otte år siden i min søsters frisørforretning. Jeg bruger den som make-up fjerner,og efter badet bruger jeg det som body-lotion, og vil meget nødig være for uden.
Derfor skal jeg idag bestille produktet igen, og håber mange andre vil gøre det samme, for det er simpelthen alletiders!

Hilsen Hanne
55 - Den 12. Mar. 2007 - 00:18:17 skrev Mette
Generelt tilfreds
Jeg er generelt tilfreds med olien, men ville ønske at den kom i en anden indpakning. Flasken kan ikke medbringes i hverken toilettaske eller sportstaske, da den er utæt. Derfor bruger jeg ikke olien så meget som jeg gerne ville.
56 - Den 12. Mar. 2007 - 00:17:49 skrev Helle
God til hele kroppen
God olie til hele kroppen. Har til tider uren hud i ansigtet, men efter jeg er begyndt at bruge dalens olie er min ansigthud også blevet meget pænere!
Eneste minus ved Dalens Olie er flasken..... Den bliver meget nemt utrolig fedtet pga. ""kanalen"" rundt om åbningen. Jeg hælder det over på en anden flaske :o)
57 - Den 12. Mar. 2007 - 00:17:07 skrev Susan
Varm anbefaling
Det var ved en ren tilfældighed at jeg første gang prøvede Dalens Olie og jeg har ikke brugt andet siden. Det er fremragende til at fjerne makeup på en meget skånsom måde. Da jeg samtidg har fedtet hud i t-zonen, men tørre kinder opfylder Dalens Olie begge disse krav ved at fugte uden at huden føles fedtet. Min hud bliver som en babys - blød og smidig og mere frisk at se på.
Jeg kan varmt anbefale dette produkt, hvilket desuden også er godt som massage olie.
58 - Den 12. Mar. 2007 - 00:16:06 skrev anonym
Køb i Århus?
hvilke butikker i Århus kan man købe produktet???
59 - Den 12. Mar. 2007 - 00:15:03 skrev Jennifer Moos
Kan ikke undvære den
Jeg er forhandler af Dalens Olie og har selv haft ekstrem tør hud .Efter brug af Dalens Olie i ca 1 måned er min hud blevet dejlig blød og strammer ikke mere, som et ekstra plus er mine hænder som før ligenede mormor hænder blevet helt flotte og glatte,og det har selv ikke dyre håndcremer kunne gøre tilsvarende. Jeg kan varmt anbefale denne olie ,selv kan jeg ikke undvære den.
60 - Den 12. Mar. 2007 - 00:14:14 skrev Hanne Andersen
Fantastisk lusekur
Da jeg er forhandler i Randers har en kunde oplyst til mig, at Dalens Olie er en fantastisk lusekur. Det er da værd at vide.venlig hilsen Hanne Andersen
61 - Den 12. Mar. 2007 - 00:13:06 skrev Carina
Tilfreds
Jeg har brugt dalens olie ca. 2 måneder, og jeg er MEGET tilfreds med den! :)
Har aldrig brugt en olie, som i den grad, har kunne bruges til det meste.

Alle andre cremer med diverse tilsætningsstoffer i skabet røg ud samme dag, som jeg kom hjem med ol
62 - Den 12. Mar. 2007 - 00:09:50 skrev Jette Dahl
Velkommen
Kære bruger af Dalens Olie. Det vil glæde mig hvis du vil skrive om dine oplevelser i gæstebogen. Så kan brugerne gøre gavn af hinandens erfaringer.
Mvh Jette Dahl