Dalens Produkters Gæstebog

Spørgsmål i gæstebogen besvares ikke. Skriv i stedet til kontakt@dalens.dk

Side: [1] [2] [3] [4] [5]

13 - Den 25. Jan. 2013 - 23:50:46 skrev Annette
ØV!
Jeg har ledt efter en rigtig god olie til min datter, som har svær eksem i ansigtet, på halsen, arme og hænder. Så var det jeg kom i tanke om Dalens Olie, og straks blev alting bare så nemt......troede jeg! Min datter kan blandt mange andre ting ikke tåle lanolin, så ak,ak, nu må jeg ud og lede videre :-(
14 - Den 04. Jan. 2013 - 16:01:03 skrev Pia Justesen
skæleksem
Jeg har i et par år haft skæleksem i min hovedbund med tykke klistere skæl og prøvet alverdens ting fra hudlægen incl stråler. Læste ved et tilfælde om dalens olie.
Nu bruger jeg denne to gange i ugen på den måde at jeg massere den ind i min hovedbund og hår ingen sengetide og vasker det så ud næste morgen.
Dette har bevirket at jeg ikke har klisterede skæl mere men kun ganske lidt tørt skæl og min kløe er blevet mindsket væsentligt og håret gror normalt igen.
Dette er ikke mindre en fantastisk for mig
så kan varmt anbefale dette produkt. Bruger altid shampooen head and shoulders sammen med .

Hilsen Pia
15 - Den 05. Jun. 2012 - 13:35:04 skrev Hanne Boye Statsaut. Fodterapeut
Roser
Kære Dalens.

I skal have så mange tak for jeres fantastiske produktion af Naturens egne produkter, som er blevet til ikke mindre end en ubeskrivelig dejlig olie - Den er GO´og bør opleves. Mit ansigt er blødt nu og rynkerne er reduceret, så lidt mere ungdommelig ser jeg ud..blink... Sminke fjerne som en leg. Det passer at den modvirker kløe og hud irritationer - har afprøvet den på sol eksem i pinsen, virker meget hurtigt. Bruger olien på hele kroppen fra top-tå, især fordi den virker og fedter ikke. Kan varmt anbefale denne olie - så behøver der ikke stå andet på hylden til hele familien.
Bedste hilsner Hanne Boye www.by-boye.com
16 - Den 11. May. 2012 - 09:11:37 skrev Ditte
YES! ingen bumser
Jeg er nu 16 år, og har siden 13 års alderen kæmpede meget med bumser. Har prøvet nogle forskellige ting bla. en masse cremer fra apoteket men intet har hjulpet. Jeg har også altid haft ufatteligt tør hud i ansigtet, og har heller ikke kunnet finde noget der har haft vedvarende effekt mod dette uden at give mig yderligere bumser.
Jeg faldt tilfældigvis over dalen olie som stod i min mors skab og spurgte om jeg måtte prøve den. Dagen efter var min hud allerede væsentligt blødere og jeg kunne mærke at nogle af mine bumser var mindre ømme og mindre røde. Nu har jeg brugt olien i en måneds tid. Alle mine bumser er væk, jeg mener ALLE! Jeg får en sjælden gang en enkelt og der påfører jeg bare et lidt tykkere lag af olien og så er den væk dagen efter!
Jeg anbefaler den hele tiden til alle mine veninder, som klager over tør eller bumseramt hud. Mon ikke de også snart køber en flaske. Jeg har i hvert fald intet andet end ros!
VH
17 - Den 08. Feb. 2012 - 18:15:22 skrev Karen Aggerholm
ros
Hører også til dem, der ikke kan undvære Dalens olie. Er utrolig god til meget tør hud, især efter meget sol. Ben der ser ud som de er dækket af tør skel (døde hudceller) bliver fine og glatte og den brune hud, ser mere lækker ud. Synes bare ikke den er så nem at få fat på. Var det ikke en ide, om Matas fik den i handelen. Hilsen Karen
18 - Den 31. Jul. 2011 - 10:15:54 skrev Felicia Petersen
Helt fantastisk.
Hejsa. Jeg fik en vareprøve på Falconercentret for et stykke tid siden. Jeg har så taget hul på den og den har en virkelig god virkning på soleksem. det fjerner det ikke, men gør det mindre fremtrædende. Der ud over fik jeg for nylig trådt på en frisk brændenælde ( en af de små. de brænder mest, da giftstofferne er helt friske)... Nå men jeg besluttede mig for at eksperimentere med olien og duppede det på foden. Det fjernede rent faktisk stort set hele den væmmelige stikken. jeg kunne næsten ikke mærke noget. Nu sammenligner jeg priser på nettet for at finde den billigste 250 ml flaske. Knus Felicia.
19 - Den 10. Jun. 2011 - 09:40:16 skrev Berit Rafn
Olie
Glemte helt at skrive, at min datter bruger den til sin hest som af og til får eksem, også dette hjælper når hun bruger Dalens olie ;-)))
20 - Den 10. Jun. 2011 - 09:36:41 skrev Berit Rafn
FANTASTISK OLIE
Jeg har prøvet alverdens olie og for et halvt år siden fandt jeg Dalens olie;-) Den er helt fantastisk!!!! Bruger den til ansigt,krop,fødder og til massage! Om vinteren når der er sne bliver hundens poter smurt ind, beskytter godt mod saltet på vejene....... Anbefaler den til alle! Så tak for den......
Berit
21 - Den 28. Nov. 2010 - 18:34:05 skrev Jane Sinding
hvor kan man købe??
Har brugt dalens olie i nogel dage hos en patient, og er blevet meget interesseret i selv at få den.Kan man købe den i Esbjerg, nogle steder??
22 - Den 13. Nov. 2010 - 12:59:03 skrev Kirsten
....
Hejsa

Jeg var ellers så glad da jeg fik dalens olie i gave ,men men nu har jeg fået udslet i hele ansigtet og muligheden for at det desværre er olien er der.Vil høre om andre har oplevet det samme...

Hilsen Kirsten
23 - Den 23. Oct. 2010 - 13:35:28 skrev kirsten larsen
en lille hilsen
Hej Jette, jeg vil bare sige at jeg er super glad for at bruge olien, både på mig selv, men også på mine klienter, den er fantanstisk at masserer med, ikke for fedtet, men super at arbejde med. De varmeste hilsner.Kirsten Karise
24 - Den 12. Aug. 2010 - 16:18:03 skrev Cathrin
Olie
Hvad med at afprøve Olien på eksem-hest! Jeg stiller gerne min til rådighed.