Dalens Produkters Gæstebog

Spørgsmål i gæstebogen besvares ikke. Skriv i stedet til kontakt@dalens.dk

Side: [1] [2] [3] [4] [5]

37 - Den 13. Aug. 2008 - 20:18:07 skrev Akupunktur - Klinikken, Maria Kruuse, Odense SØ
De nye hætter på flaskerne...
Hej Jette!

Det glæder mig at se, at der er kommet nye og bedre hætter på flaskerne. De er en succes i forhold til de gamle hætter, smil, smil...

Mange hilsner fra Maria Kruuse, Akunktur - Klinikken i Odense SØ.
38 - Den 01. Aug. 2008 - 10:15:14 skrev Karin
allergi
efter en mislykket skønhedkur, hævede jeg omkring øjnene, så jeg lignede en frø. Siden har jeg ikke kunnet bruge øjenmakeup og skulle passe ikke at få creme tæt ved øjnene for ikke at hæve op.
Jeg blev anbefalet Dalens olie. Nu bruger jeg kun denne olie til hele ansigtet med det resultat, at jeg nu kan anvende og fjerne makeup omkring øjnene .
Jeg håber, at mange får glæde af oliens positive "bivirkninger"
Karin, Stevns
39 - Den 15. Jul. 2008 - 11:34:51 skrev Unavngivet
Virker efter en uge.
for en uge siden kom min mor med olien til mig.
jeg troede lidt på det virkede, så hver aften og morgen smute jeg den i hoved, og hvad er der sket?
jeg har næsten ingen bumser tilbage, og min hud er ikke så sart over for noget mere.
efter jeg havede baberet ben smurte jeg den på benene og huden blev ikk tør efter nogle timer lige som med andre cremer! Mine ben er blevet helt silkebløde, og hårene vokser heller ikke så hurtigt ud? efter at bruge det i en uge, har jeg silke hud på benene og i ansigtet er der ikke mange bumser tilbage. det må siges at det her virker!
prøv det!

Hilsen
Unavngivet!
40 - Den 09. Apr. 2008 - 20:04:39 skrev Anonym
Fantastisk olie...
Da min mor kom med en prøve på Dalens olie, tænkte jeg helt ærligt, hvad skal det nu nytte... Jeg har efterhånden prøvet ALT for at få bugt med min acne, som jeg er meget plaget af fysisk og psykisk, eller jeg skulle måske sige VAR plaget af. Jeg har nu brugt Dalens olie i 1 uge, 2 gange om dagen, og indtil videre er resultatet helt fantastisk, jeg oplever mindre rødme, ingen fedtet hud og ikke en eneste ny bums :)
Tusind tak for et supergodt produkt, hvor jeg jo også må rose prisen, det er jo ikke ligefrem billigt, at købe sig igennem produkter, som man hver gang håber vil gøre forskellen. Nu er det heldigvis ovre, og jeg anbefaler olien til alle jeg kender, sådan et fund skal man ikke holde for sig selv :)

41 - Den 03. Mar. 2008 - 22:22:49 skrev jeanett
dalens olie
jeg kan kun give jer ret i som har skrevet i gæstebogen...den olie er bare god...jeg har prøvet alt hvad der findes af creme,(næsten alt)dyre natcreme,dagcreme bodylotion...og håndcrem..i den her olie er der alt hvad man behøver..slut med de dyre creme...jeg vil altid blive ved med at bruge dalens olie...kan varmt anbefale den til alle...og gør det også til mine veninder og andre bekendte..kort sagt et vidunder produkt..
42 - Den 28. Feb. 2008 - 11:36:50 skrev lene grindsted
ny bruger af produktet
dalens olie forventer jeg mig meget af da jeg er blevet anbefalet den af en som jeg også lider af psoriasis men men emblagen tror jeg kan få mig til at vælge det fra olien samler sig omkring dutten? og første gang man bruger olien er flasken fuldstændig smurt ind i indholdet ærgeligt venligst lene grindsted
43 - Den 01. Oct. 2007 - 09:15:38 skrev Pia Strandgaard
Glæder mig til at forhandle din skønne olie
Hej Jette
En kunde kom ind i Paradiset, vores butik, hun udbrød, da hun så Dalens Olie på disken,: Den er bare god, jeg tabte mit hår pga. eksem lignende skæl, jeg blev anbefalet at bruge Dalens Olie, og se nu er mit hår bare så flot. Ja Jette det var lige en solskins historie ikke?
Kh. fra Pia www.paradiset-gb.dk
44 - Den 30. Sep. 2007 - 17:05:17 skrev Lene Peugeot
Super tilfreds
Har fornyligt statet mit eget firma LenesTerapi og bruger kun jeres olie som både jeg og mine klienter er super vilde med.
Jeg bruger det også som afsmigning og ansigts creme. Tusinde tak for det gode produkt.

Venlig hilsen Lene Peugeot
45 - Den 01. Jun. 2007 - 16:49:42 skrev Ingrid Larsen
Dalens Olie
Jeg var på apoteket for at spørge efter jordnødeolie, men blev nærmest latterlig gjort, for det var noget man brugte da mine børn var små og nu var man blevet klogere. Mine børn blev smurt ind i creme blandet med lidt olie og de havde bare den lækreste hud. Jeg havde lyst til at fare ind på apoteket med et triuferende råb da jeg havde prøvet Dalens olie, der er også jordnødeolie i , så jeg var alligevel ikke skør. Jeg kan ikke undvære olien, bruger den både til mig selv og mine børnebørn. Håber aldrig den udgår.
46 - Den 23. Apr. 2007 - 19:58:22 skrev Berit Juul
Tilfredse kunder
Jeg er muskelterapeut og giver massage med Dalens Olie, alle mine kunder er meget tilfredse, da olien trækker ind i huden og ikke i deres tøj. Jeg har flere kunder der er blevet brugere af olien, efter at have fået massage med den. Og det bedste er, at næsten alle kan tåle Dalens Olie.
Venlig hilsen
Berit Juul

47 - Den 12. Mar. 2007 - 00:20:19 skrev Webmaster
Ny gæstebog
Kære læser af gæstebogen. Grundet overflytning til ny gæstebog er datoen på alle indlæg i gæstebogen næsten den samme selvom de er skrevet over en længere periode.
Fortsat god fornøjelse.
48 - Den 12. Mar. 2007 - 00:18:55 skrev anonym
Positiv
Jeg vil meget gerne skrive en positiv anmeldelse om Dalens olie, som jeg første gang fik kendskab til for måske syv otte år siden i min søsters frisørforretning. Jeg bruger den som make-up fjerner,og efter badet bruger jeg det som body-lotion, og vil meget nødig være for uden.
Derfor skal jeg idag bestille produktet igen, og håber mange andre vil gøre det samme, for det er simpelthen alletiders!

Hilsen Hanne