YES! ingen bumser

Jeg er nu 16 år, og har siden 13 års alderen kæmpede meget med bumser. Har prøvet nogle forskellige ting bla. en masse cremer fra apoteket men intet har hjulpet. Jeg har også altid haft ufatteligt tør hud i ansigtet, og har heller ikke kunnet finde noget der har haft vedvarende effekt mod dette uden at give mig yderligere bumser.
Jeg faldt tilfældigvis over dalen olie som stod i min mors skab og spurgte om jeg måtte prøve den. Dagen efter var min hud allerede væsentligt blødere og jeg kunne mærke at nogle af mine bumser var mindre ømme og mindre røde. Nu har jeg brugt olien i en måneds tid. Alle mine bumser er væk, jeg mener ALLE! Jeg får en sjælden gang en enkelt og der påfører jeg bare et lidt tykkere lag af olien og så er den væk dagen efter!
Jeg anbefaler den hele tiden til alle mine veninder, som klager over tør eller bumseramt hud. Mon ikke de også snart køber en flaske. Jeg har i hvert fald intet andet end ros!
VH Ditte