Fantastisk olie til sommerhuden!

Jeg er simpelthen SÅ glad for Dalens Olie! Bruger den fx. i stedet for deodorant, efter råd fra Jette. Og, her om sommeren er den intet mindre end uundværlig, når man har været ude i solen. Tag et bad, og smør dig ind fra top til tå – din hud vil elske det (Giver også håret en omgang af og til, fordi det tørrer meget ud i solen, prøv det!). Jeg kan varmt anbefale Dalens Olie!

Fantastisk olie

I går d.4 februar mødte jeg Jette Dahl til Krop, Sin og ånd messe i Brøndby Hallen. Jeg har frost eksem og det klør sindssygt. Jeg spurgte om Jette viste om det ville virke på mig, og hun svarede: det ved jeg ikke, men du må gerne prøve .
Jeg smurte mine ben ind. Og efter få minutter kunne jeg mærke at det begyndte at arbejde. Inden jeg tog hjem , måtte jeg forbi hendes stand og fortælle at det måtte jeg købe denne fantastiske olie. Jeg har nu brugt den i går aftes inden jeg gik i seng og her til morgen var jeg ikke rød nogen steder ❤️. Har smurt mine ben ind igen her til morgen og det er næsten væk nu.
Så nu vil jeg anbefale denne skønne fantastiske olie til alle jeg kender ❤️❤️.
Tak Jette for du har lavet den

Svømmehal

Jeg er kæmpe fan af Dalens Olie.
Jeg er i svømmehal hver dag, og klor tørrer huden ud. Jeg har prøver mange cremer og andre olier, men Dalens Olie slår dem alle. Også den behagelige duft, den svage hybenrose/ rose, mums. Et ønske, hvor ville jeg ønske I lavede en flaske med 500ml. Tak 😊

Rensning

Jeg anvender olien som make-up fjerner – så fungerer den samtidig som dejlig natcreme. Jeg er super glad. Anvender også ofte som bodylotion efter et varmt bad. TAK

isbet bndorff

Fantastisk olie.

Jeg har haft brystcancer og fået ødelagt min hud af kemo og stråler. Jeg har brugt så mange cremer(havde eksem på mine ben efter kemo) som ikke hjalp. En dag læste jeg om olien, og den er bare fantastisk, min hud har fået det meget bedre. Jeg anbefaler den til alle❤️ Annelise Wiinholt

Svamp tørre øregange

Jeg har døjet med svamp i hudfolderne på kroppen efter bad og under brysterne
Efter et par dage forsvandt genen

Yderligere er den god på vatpind i øregangene og mod rød næse bruger den meget

Kirsten kjærsgård

Dalens olie

Jeg har gået nogle dage i sommers med noget eksem lignende under mine arme også fik jeg noget af dalen olie med hjem fra min datter af. Og tre dage efter var det gået i sig selv efter jeg havde brugt dalens olie.

Kim Jensen

Olie til hår, rosmarinolie og manuka honning

Jeg har haft stor glæde af Dalens olie. Har brugt det som olie til håret og olie til huden sammen med rosmarinolie og manuka honning. Honningen bruger jeg som en ansigtsmaske og Dalens bruger jeg efterfølgende. Meget effektiv mod akne og bumser. Min veninde har hudlidelsen psoriasis og den har hjulpet hende. Manuka honning læste jeg anmeldelse af på https://castorolie.dk og købte en MGO 400+. Har fundet ud af at kombinationen af disse produkter er fantastisk, selv mod hårtab og sårheling – ikke selv prøvet. Kan klart varmt anbefale dalens naturlige olier, der dufter dejlig, er en god hårolie og hudolie. Tak til jer 😀

Kristina

God til meget forskelligt!!

Jeg har brugt Dalens olie i ca 1 måned nu. Det fantastisk og har afløst både dag og nat creme og body lotion. I klinikken anvender jeg det ved ansigtsmassage hvor mine kunder nyder den milde duft. Desuden måtte jeg af med en lille flaske til min nevø da han skulle pleje sin nye tatovering:)
Det får mine varmeste anbefalinger!

Anne

god effekt i solen

jeg har været i Thailand i 14 med familien. vi havde stort og godt udbytte af olien både før og efter sol og badning.
den er virkelig effektiv.

Joan Staun

Grovers hudsygdom

Hejsa hyggeligt møde jer og få en god snak på helsemessen i Odense 2017. Er meget glad for olien, den holder kløen og røde prikker nede, virker beroligende, på min sjældne hudsygdom, som kan vare i tre år til hele livet. Købte et par ekstra flasker på messen og fik et par ekstra prøve flasker med, vil helt klart anbefale den til andre, der har hudproblemer, siges hver tredje får hudproblemer på et eller andet tidspunkt. Sjovt de også bruger olien på olieplatforme😄 Ha en dejlig dag, Tak for venligheden, den gode service,Vh Flemming

Dalens olier virker fantastisk mod urenheder i ansigter

Efter ca. 30 dages brug af Dalens olie i ansigt og på hals har jeg markant mindre urenheder i ansigtet, bumser og rødme. Jeg har tidligere været på en stærk pillekur mod akne, og hudlægen fortalte mig dengang for 10 år siden, at det muligvis kunne vende tilbage. Efter at have døjet med urenheder i den seneste periode prøvede jeg Dalens olie dagligt i nogle uger, og efterfølgende har jeg ikke haft noget nævneværdigt. Kan klart anbefales.

Michael Staunstrup

Ros – fantastisk produkt

Jeg har anvendt Dalens Olie i snart 5 år. Jeg er så glad for dette produkt, at jeg deler ud til familie og mine medarbejdere får til deres fødselsdag en fl. Dalens Olie. Alle roser den:-)! Mange hilsner Kate

rettelse til indlæg fra Pia Susanne

der skulle stå ansigt hud og ikke udtryk. Smil

Pia Susanne Thomsen

dalens olie

I efteråret 2015 fik jeg brystkræft. Da kroppen de kommende 8 mdr var under stort pres af kemo , stråler , medicin og træthed kunne man forestille sig at min hud ville tage skade og efterlade en grå og trist overflade.
Jeg har fra begyndelsen anvendt dalens olie overalt på min krop. Olien er brugt under Bodylotion samt daglig brug under min dag og natcreme. Ligeledes har jeg brugt olien på min hovedebund , da jeg mistede mit hår var huden særlig sart.
Mine negle har også fået en ordentlig omgang med denne plejende olie, da neglene ofte tager skader af især kemo behandlingerne.
Idag otte mdr senere har fin ansigtsudtryk aldrig set bedre ud, dette er ganske tydeligt og flere har påpejet denne forandring. Mit hår er begyndt at gro igen, og har tydeligvis godt af olieplejen, jeg er sluppet for eksem , tør hud og mishandlede negle.
Jeg tilskriver absolut olien som en del af mit nuværende udseende som er i top .
Vil gerne dele dette med andre i evt samme situation.
Venlig hilsen
Pia Susanne .

Olie

Hej jeg er en ung pige på 51 har fået en sygdom som hedder lichten psyurisus , som er meget tørre slim hinder i skeden udvendigt ,,, hvilket med føre kløe , svampe ligne symtomer , smerte , rødme , huller , rifter , og efter at have brugt homonpiller og crem i lang tid ,,, fik jeg anbefalet og prøve DALENS OLIE hvilket har gjort min hverdag meget bedre og at der næsten ikke er mere sygdom tilbage ……………

Dofk

Sidder med fagbladet dofk og ser reklamen for Dalens Olie. Jeg sælger olien i min salon. Mine kunder og jeg selv er meget glad for produktet og jeg nyder at den ofte sælger sig selv, da der er mange der kender den i forvejen.. Kan kun gi Dalens olie de bedste anbefalinger..
Mvh frisør Vibeke Sandfeld…

Alt i én

Jeg fandt Dalen’s Olie ved et tilfælde under et feriebesøg hos min mor. I første omgang brugte jeg den på mine meget tørre ben. Efter få dages brug af olien var de som forvandlede – bløde og fine. Olien blev derefter opgraderet til hele kroppen, som også nød godt af alt den gode næring. For nogle dage siden begyndte jeg også at bruge olien i ansigtet med et helt fantastisk resultat – barneblød og funklende hud. Jeg har smidt ALLE andre hudprodukter UD – kun Dalen’s Olie fra nu af!
TAK for et skønt produkt!
Mvh Marie

Olie på gravid mave

Jeg vil dele min erfaring med dalens olie og en hastigt voksende gravid mave. Jeg har under største dele af min graviditet anvendt olien på hele kroppen efter bad og været ekstra grundig med at smøre maven. Jeg har den blødeste hud der aldrig klør og ikke skyggen af et strækmærke. Jeg har termin om tre dage!
Anbefaler alle gravide at købe et godt lager af dalens olie!!
Med vänlig hälsning, Chanett

Bliver yngre dag for dag

Jeg oplever efter at have brugt Dalens Olie hver dag på hele kroppen, som “natcreme”i ansigtet, at min hud er silkeblød og jeg tror også at mit ansigt er mindre rynket, er 57 og bliver ofte skudt til at være 10 år yngre.
Det bedste ved Dalens Olie er at jeg kan bruge den med god samvittighed uden at belaste miljøet

Linda Borch

Øv

Jeg har ledt efter en rigtig god olie til min datter, som har svær eksem i ansigtet, på halsen, arme og hænder. Så var det jeg kom i tanke om Dalens Olie, og straks blev alting bare så nemt……troede jeg! Min datter kan blandt mange andre ting ikke tåle lanolin, så ak,ak, nu må jeg ud og lede videre 🙁

Annette

Skæleksem

Jeg har i et par år haft skæleksem i min hovedbund med tykke klistere skæl og prøvet alverdens ting fra hudlægen incl stråler. Læste ved et tilfælde om dalens olie.
Nu bruger jeg denne to gange i ugen på den måde at jeg massere den ind i min hovedbund og hår ingen sengetide og vasker det så ud næste morgen.
Dette har bevirket at jeg ikke har klisterede skæl mere men kun ganske lidt tørt skæl og min kløe er blevet mindsket væsentligt og håret gror normalt igen.
Dette er ikke mindre en fantastisk for mig
så kan varmt anbefale dette produkt. Bruger altid shampooen head and shoulders sammen med .

Hilsen Pia

Roser

Kære Dalens.

I skal have så mange tak for jeres fantastiske produktion af Naturens egne produkter, som er blevet til ikke mindre end en ubeskrivelig dejlig olie – Den er GO´og bør opleves. Mit ansigt er blødt nu og rynkerne er reduceret, så lidt mere ungdommelig ser jeg ud..blink… Sminke fjerne som en leg. Det passer at den modvirker kløe og hud irritationer – har afprøvet den på sol eksem i pinsen, virker meget hurtigt. Bruger olien på hele kroppen fra top-tå, især fordi den virker og fedter ikke. Kan varmt anbefale denne olie – så behøver der ikke stå andet på hylden til hele familien.
Bedste hilsner Hanne Boye

YES! ingen bumser

Jeg er nu 16 år, og har siden 13 års alderen kæmpede meget med bumser. Har prøvet nogle forskellige ting bla. en masse cremer fra apoteket men intet har hjulpet. Jeg har også altid haft ufatteligt tør hud i ansigtet, og har heller ikke kunnet finde noget der har haft vedvarende effekt mod dette uden at give mig yderligere bumser.
Jeg faldt tilfældigvis over dalen olie som stod i min mors skab og spurgte om jeg måtte prøve den. Dagen efter var min hud allerede væsentligt blødere og jeg kunne mærke at nogle af mine bumser var mindre ømme og mindre røde. Nu har jeg brugt olien i en måneds tid. Alle mine bumser er væk, jeg mener ALLE! Jeg får en sjælden gang en enkelt og der påfører jeg bare et lidt tykkere lag af olien og så er den væk dagen efter!
Jeg anbefaler den hele tiden til alle mine veninder, som klager over tør eller bumseramt hud. Mon ikke de også snart køber en flaske. Jeg har i hvert fald intet andet end ros!
VH Ditte

Ros

Hører også til dem, der ikke kan undvære Dalens olie. Er utrolig god til meget tør hud, især efter meget sol. Ben der ser ud som de er dækket af tør skel (døde hudceller) bliver fine og glatte og den brune hud, ser mere lækker ud. Synes bare ikke den er så nem at få fat på. Var det ikke en ide, om Matas fik den i handelen. Hilsen Karen

Helt fantastisk.

Hejsa. Jeg fik en vareprøve på Falconercentret for et stykke tid siden. Jeg har så taget hul på den og den har en virkelig god virkning på soleksem. det fjerner det ikke, men gør det mindre fremtrædende. Der ud over fik jeg for nylig trådt på en frisk brændenælde ( en af de små. de brænder mest, da giftstofferne er helt friske)… Nå men jeg besluttede mig for at eksperimentere med olien og duppede det på foden. Det fjernede rent faktisk stort set hele den væmmelige stikken. jeg kunne næsten ikke mærke noget. Nu sammenligner jeg priser på nettet for at finde den billigste 250 ml flaske. Knus Felicia.

Olie

Glemte helt at skrive, at min datter bruger den til sin hest som af og til får eksem, også dette hjælper når hun bruger Dalens olie ;-)))

Berit Rafn

FANTASTISK OLIE

Jeg har prøvet alverdens olie og for et halvt år siden fandt jeg Dalens olie;-) Den er helt fantastisk!!!! Bruger den til ansigt,krop,fødder og til massage! Om vinteren når der er sne bliver hundens poter smurt ind, beskytter godt mod saltet på vejene……. Anbefaler den til alle! Så tak for den……
Berit

hvor kan man købe??

Har brugt dalens olie i nogel dage hos en patient, og er blevet meget interesseret i selv at få den.Kan man købe den i Esbjerg, nogle steder??

Jane Sinding

Hejsa

Jeg var ellers så glad da jeg fik dalens olie i gave ,men men nu har jeg fået udslet i hele ansigtet og muligheden for at det desværre er olien er der.Vil høre om andre har oplevet det samme…

Hilsen Kirsten

en lille hilsen

Hej Jette, jeg vil bare sige at jeg er super glad for at bruge olien, både på mig selv, men også på mine klienter, den er fantanstisk at masserer med, ikke for fedtet, men super at arbejde med. De varmeste hilsner.Kirsten Karise

Olie

Hvad med at afprøve Olien på eksem-hest! Jeg stiller gerne min til rådighed.

Cathrin

Meget tilfreds!

Tusind tak for dette herlige produkt!
Jeg har længe haft uren hud i ansigtet så min mor, som forhandler Dalens Olie i sin butik, anbefalede den til mig. Allerede efter en uge var min hud meget mere ren end før. Mange tak!

Maria

Fantastisk olie

Jeg har alid haft tør hud, men nu jeg er gravid og det er vinter så er det halt galt. Min massør fortalte om denne olie hun forhandler og jeg valgte at købe en flaske. Og nu er jeg afhængig!
Jeg bruger den til hele kroppen og ansigtet, samt i badevandet hos min datter – og den er bare skøn. Synes det har

Maria Bisgaard

produkt

Hej, jeg bruger Jeres produkt og er vældig glad for det.

arnajaraq høegh

pris

Hejsa (:
jeg vil gerne vide hvad dette produkt koster, da jeg finder interresse i at prøve det.

vidundermiddel

jeg har haft problemer med bumser og grim hud på brystet og i ansigtet, efter en uges brug af dalens er det væk.

Jette

dalens olie

En lækker olie. HUden bliver silkeblød uden at fedte.
Bruger den til en universal creme, og hvilken effekt.
Den er kommet i huset for at blive.

ulla kvolsgaard

Skønt med Dalens olie uden tilsætningsstoffer!

Ja det er en skøn Olie jeg læste om den i 70 erne den har så mange posektive egenskaber,- suger hurtigt ind i huden – ingen parafume og tilsætningsstoffer – Jeg tænkte på om i har overvejet en flaske med tryk pumpe der kan drejes og lukkes i tilfælde af transport? K.H. Nanny

Helvedsild

Dalens olie. Jeg har fået helveds ild og det er ikke rart så jeg fik nogle stærke piller af lægen, men jeg havde fået en flaske dalens olie af en veninde og tænkte det prøver jeg først, som sagt som gjordt efter 3 dage var min helveds ild forsvundet HURRA
Vibeke

prop på dalens olie

Jeg er ivrig bruger af dalens olie og meget begejstret for den. Jeg har dog imidleritd oplevet at den nye lukning(den klare) ikke er tæt. En stor del af den dejlige olie lå derfor i min toilettaske. ÆV.

helle borg

Lækker lækker

Jeg har været sejler siden jeg var ganske ung.Den gang kendte man ikke til solcreme med faktor o.s.v.
Det betød for mig,at min hud var extrem tør og ødelagt som 40 årig.Jeg har brugt formuer på ansigtscremer,uden held.
Nu har jeg brugt Dalens olie i en måned,og der er synlig forskel.Min hud er blød og langt mere smidig.
Jeg bruger det på hele kroppen efter bad,det er super lækkert.
Jeg kunne ikke drømme om at forlade huset,uden lige at smøre mig i ansigtet.
Til natten får den lige en extra gang.
Mange hilsner
Joan, Butik Thulani.

Dalens olie

jeg har nu brugt dalens olie i en lille uges tid, jeg havde får meget tørt hud på i baåde ansigtet og på kroppen, men after at have brugt dalens olie, morgen og aften, kan jeg mærke hvordan min hud er begynd at være dejlig blød igen, den er specielt god at bruge her ved vinter tid. jeg vil ihvert fald, kun bruge den frem over. da den hjælper meget bedre end alle de dyrer creme man kan købe

Kathrine

Astma eksem

Jeg har i hele mit 47 årige liv lidt af tør hud og astma eksem.

Hos en fodterapeut blev jeg anbefalet olien til min tørre hud på fødderne -og den hjalp!

Hver gang jeg har været i bad, skyller jeg kroppen i køligt vand (så trænger olien bedre ind), og smører derefter olien på kroppen. Aldrig har jeg haft så dejlig blød en hud og min eksem er helt væk.

Olien bruger jeg også til at fjerne make up.

Super produkt, som jeg iøvrigt også har brugt som aftersun lotion på en nylig solferie.

Kunne ønske mig at olien også kunne købes i 500 ml flasker.

Trine

De nye hætter på flaskerne…

Hej Jette! Det glæder mig at se, at der er kommet nye og bedre hætter på flaskerne. De er en succes i forhold til de gamle hætter, smil, smil… Mange hilsner fra Maria Kruuse, Akunktur – Klinikken i Odense SØ.

allergi

efter en mislykket skønhedkur, hævede jeg omkring øjnene, så jeg lignede en frø. Siden har jeg ikke kunnet bruge øjenmakeup og skulle passe ikke at få creme tæt ved øjnene for ikke at hæve op.
Jeg blev anbefalet Dalens olie. Nu bruger jeg kun denne olie til hele ansigtet med det resultat, at jeg nu kan anvende og fjerne makeup omkring øjnene .
Jeg håber, at mange får glæde af oliens positive “bivirkninger”
Karin, Stevns

Virker efter en uge.

for en uge siden kom min mor med olien til mig.
jeg troede lidt på det virkede, så hver aften og morgen smute jeg den i hoved, og hvad er der sket?
jeg har næsten ingen bumser tilbage, og min hud er ikke så sart over for noget mere.
efter jeg havede baberet ben smurte jeg den på benene og huden blev ikk tør efter nogle timer lige som med andre cremer! Mine ben er blevet helt silkebløde, og hårene vokser heller ikke så hurtigt ud? efter at bruge det i en uge, har jeg silke hud på benene og i ansigtet er der ikke mange bumser tilbage. det må siges at det her virker!
prøv det!

Hilsen
Unavngivet!

Fantastisk olie…

Da min mor kom med en prøve på Dalens olie, tænkte jeg helt ærligt, hvad skal det nu nytte… Jeg har efterhånden prøvet ALT for at få bugt med min acne, som jeg er meget plaget af fysisk og psykisk, eller jeg skulle måske sige VAR plaget af. Jeg har nu brugt Dalens olie i 1 uge, 2 gange om dagen, og indtil videre er resultatet helt fantastisk, jeg oplever mindre rødme, ingen fedtet hud og ikke en eneste ny bums 🙂
Tusind tak for et supergodt produkt, hvor jeg jo også må rose prisen, det er jo ikke ligefrem billigt, at købe sig igennem produkter, som man hver gang håber vil gøre forskellen. Nu er det heldigvis ovre, og jeg anbefaler olien til alle jeg kender, sådan et fund skal man ikke holde for sig selv 🙂

dalens olie

jeg kan kun give jer ret i som har skrevet i gæstebogen…den olie er bare god…jeg har prøvet alt hvad der findes af creme,(næsten alt)dyre natcreme,dagcreme bodylotion…og håndcrem..i den her olie er der alt hvad man behøver..slut med de dyre creme…jeg vil altid blive ved med at bruge dalens olie…kan varmt anbefale den til alle…og gør det også til mine veninder og andre bekendte..kort sagt et vidunder produkt.. jeanett

Ny bruger af produktet

Dalens olie forventer jeg mig meget af da jeg er blevet anbefalet den af en som jeg også lider af psoriasis men men emblagen tror jeg kan få mig til at vælge det fra olien samler sig omkring dutten? og første gang man bruger olien er flasken fuldstændig smurt ind i indholdet ærgeligt venligst, lene grindsted

Glæder mig til at forhandle din skønne olie

Hej Jette En kunde kom ind i Paradiset, vores butik, hun udbrød, da hun så Dalens Olie på disken,: Den er bare god, jeg tabte mit hår pga. eksem lignende skæl, jeg blev anbefalet at bruge Dalens Olie, og se nu er mit hår bare så flot. Ja Jette det var lige en solskins historie ikke? Kh. fra Pia

Super tilfreds

Har fornyligt statet mit eget firma LenesTerapi og bruger kun jeres olie som både jeg og mine klienter er super vilde med.
Jeg bruger det også som afsmigning og ansigts creme. Tusinde tak for det gode produkt.

Venlig hilsen Lene Peugeot

Dalens Olie

Jeg var på apoteket for at spørge efter jordnødeolie, men blev nærmest latterlig gjort, for det var noget man brugte da mine børn var små og nu var man blevet klogere. Mine børn blev smurt ind i creme blandet med lidt olie og de havde bare den lækreste hud. Jeg havde lyst til at fare ind på apoteket med et triuferende råb da jeg havde prøvet Dalens olie, der er også jordnødeolie i , så jeg var alligevel ikke skør. Jeg kan ikke undvære olien, bruger den både til mig selv og mine børnebørn. Håber aldrig den udgår.

Ingrid Larsen

Tilfredse kunder

Jeg er muskelterapeut og giver massage med Dalens Olie, alle mine kunder er meget tilfredse, da olien trækker ind i huden og ikke i deres tøj. Jeg har flere kunder der er blevet brugere af olien, efter at have fået massage med den. Og det bedste er, at næsten alle kan tåle Dalens Olie.
Venlig hilsen
Berit Juul

Positiv

Jeg vil meget gerne skrive en positiv anmeldelse om Dalens olie, som jeg første gang fik kendskab til for måske syv otte år siden i min søsters frisørforretning. Jeg bruger den som make-up fjerner,og efter badet bruger jeg det som body-lotion, og vil meget nødig være for uden.
Derfor skal jeg idag bestille produktet igen, og håber mange andre vil gøre det samme, for det er simpelthen alletiders!

Hilsen Hanne

Generelt tilfreds

Jeg er generelt tilfreds med olien, men ville ønske at den kom i en anden indpakning. Flasken kan ikke medbringes i hverken toilettaske eller sportstaske, da den er utæt. Derfor bruger jeg ikke olien så meget som jeg gerne ville.

Mette

God til hele kroppen

God olie til hele kroppen. Har til tider uren hud i ansigtet, men efter jeg er begyndt at bruge dalens olie er min ansigthud også blevet meget pænere! Eneste minus ved Dalens Olie er flasken….. Den bliver meget nemt utrolig fedtet pga. “”kanalen”” rundt om åbningen. Jeg hælder det over på en anden flaske :o) Helle

Varm anbefaling

Det var ved en ren tilfældighed at jeg første gang prøvede Dalens Olie og jeg har ikke brugt andet siden. Det er fremragende til at fjerne makeup på en meget skånsom måde. Da jeg samtidg har fedtet hud i t-zonen, men tørre kinder opfylder Dalens Olie begge disse krav ved at fugte uden at huden føles fedtet. Min hud bliver som en babys – blød og smidig og mere frisk at se på.
Jeg kan varmt anbefale dette produkt, hvilket desuden også er godt som massage olie.

Susan

Køb i Århus?

hvilke butikker i Århus kan man købe produktet???

Kan ikke undvære den

Kan ikke undvære den
Jeg er forhandler af Dalens Olie og har selv haft ekstrem tør hud .Efter brug af Dalens Olie i ca 1 måned er min hud blevet dejlig blød og strammer ikke mere, som et ekstra plus er mine hænder som før ligenede mormor hænder blevet helt flotte og glatte,og det har selv ikke dyre håndcremer kunne gøre tilsvarende. Jeg kan varmt anbefale denne olie ,selv kan jeg ikke undvære den.

Jennifer Moos

Fantastisk lusekur

Da jeg er forhandler i Randers har en kunde oplyst til mig, at Dalens Olie er en fantastisk lusekur. Det er da værd at vide.venlig hilsen Hanne Andersen

Tilfreds

Jeg har brugt dalens olie ca. 2 måneder, og jeg er MEGET tilfreds med den! 🙂
Har aldrig brugt en olie, som i den grad, har kunne bruges til det meste.

Alle andre cremer med diverse tilsætningsstoffer i skabet røg ud samme dag, som jeg kom hjem med olien.

Velkommen

Kære bruger af Dalens Olie. Det vil glæde mig hvis du vil skrive om dine oplevelser i gæstebogen. Så kan brugerne gøre gavn af hinandens erfaringer.
Mvh Jette Dahl

Psoriasis

“Efter at have haft psoriasis siden 14 års alderen, stort set over hele kroppen, kom jeg som 32 årig i kontakt med heilpraktiker Ann Bonhjem i Kolding, som afprøvede ion-terapi på mig, samt et oliebaseret produkt: “Dalens Olie”.
Denne kur skulle foregå en gang om ugen af en times varighed, olien skulle bruges til udvortes brug om morgenen og om aftenen. Olien bruges om morgenen og om aftenen.
Olien bruges om morgenen efter badet, den optages meget hurtigt af huden, huden efterlades utrolig smidig, blød og behagelig, men bedst af alt, denne kombination har gjort at jeg i dag kun har lyse pletter på min hud, meget lidt afskalning, ingen lyserøde pletter med skæl.
Derfor kan jeg kun anbefale brugen af Dalens Olie sam ion-terapi.”

Med Venlig Hilsen

Morten Lorentzen
Tlf. 75535840

Modvirker rynker

“Tak for en dejlig olie, som jeg købte fordi den modvirker rynker.
Jeg blev ikke skuffet. Den glatter ud, strammer op. Jeg blev imidlertid så glad for olien, at jeg måtte bruge den på hele kropen, og hvad sker der?… De små sprængte blodkar, som ses alt for tydeligt på mine ben, bliver mindre tydelige, men bedst af alt: mine åreknuder har, efter at være blevet masseret ind i olien i 1 lille måneds tid, morgen og aften, trukket sig meget sammen( er næsten gået i sig selv).
Jeg har i over 1 år været 100 % afhængig af støttestrømper, men fungerer nu fint uden at have dem på. Måske kan olien hjælpe andre med dette problem.”

Med venlig hilsen

Lena Quisten
Tlf. 46480820

Tør hud, eksem og talgknopper

“Min hud har været tør som pergamentpapir og jeg har tendens til eksem og talgknopper.
Jeg har prøvet mange cremer og olier, men jeg syntes ikke de har været så gode som denne olie.
Huden bliver dejlig blød og den har hjulpet på mine talgknopper. Jeg havde eksem på mine ben og det er næsten forsvundet på ganske kort tid.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dalens Olie.”

Med venlig hilsen

Rita Kiel
Tlf. 36706214

Allergier, skæleksem og irriteret hud

“Jeg har pga. forskellige allergier og skæleksem haft ekstremt irriteret hud i ansigtet og ørerne.
Efter få dages brug af Dalens Olie er rødme og knopper helt forsvundet. Jeg kom 1 dråbe på en vatpind og brugte den forsigtigt i ørerne. Kløen forsvandt efter et par timer !
Min hud var før helt nopret af udslæt og sår. Nu er den altid babyblød og jævn !”

Med venlig hilsen

Marianne H. Jørgensen
Tlf. 22636740